Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати сигнал, свързан с неприятно преживяване на

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати сигнал, свързан с неприятно преживяване на
Коментари Харесай

Клиент на заведение на Главната: Изгониха ни заради пържени картофи и крилца

Читател на Plovdiv24.bg  ни изпрати сигнал, обвързван с неприятно прекарване на фамилията му в пловдивско заведение, намиращо се на Главната. 

В сигнала си до нас той подрежда Пловдив до огромните столици в Европа и показва недоумението си защо ресторантьорският ни отрасъл не може да покаже уместно отношение към клиентите си. 

" Преди дни решихме да седнем в пловдивското заведение - Mood, макар че прочетохме неприятни мнения, само че взехме решение да пробваме, защото беше с доста добра панорама към фонтана.

Не обръщахме внимание на неприятното отношение, просто се наслаждавахме на страхотния ден и приятната панорама.

Синът ни си бе взел от близката верига за хранене единствено едни пържени картофи и две пилешки крилца. За да не цапа, взехме табла, салфетки, само че незабавно го изгониха. Решихме, че това е политика на ресторанта, даже се извинихме.

Забелязахме, че на друга маса дойде друго дете още веднъж с родителите си (те имаха единствено едно кафе), само че техният наследник носеше голям сандвич, айрян над половин литър и други лакомства.

Синът ни попита чиновниците: “С какво сме разнообразни от тях, за какво ме изгонихте  и трябваше да седна в друго заведение? "

Ресторантьорът се ядоса и сподели, че ние сме “явно по-различни " и ни изгледа злобно.

Ние се извинихме още веднъж, че го тормозим, макар че имахме по-голяма поръчка!

Няма да разясня неприятното отношение на личния състав. Не желая да се заяждам, само че считам, че това е повода за ниския туризъм и неприятното отношение към сектора. Клиентът не би трябвало да бъде обиждан и гонен.

Преди време бяхме в Париж - прекрасен ресторант, с нищо не се разграничава от нашите. Там всеки си носеше нещо, също така което си поръчва и отношението към всички беше неповторимо. Карат те да се почустваш като кралска персона, не подвластно дали си поръчваш едно кафе, или гурме.

Пловдив с нищо не отстъпва на Рим, Париж или Милано, само че нямаме този туризъм поради отношението по отношение на хората!

Явно у нас не са разбрали, че отношението е най-важно! Изводите всеки може да ги направи! 

Искам единствено да отбележа, че не диря нито под вола теле, нито желая да се заяждам, само че за следващ път ставам очевидец и разбирам проблемите на сектора!

С почитание към всички читатели и редакцията! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР